17.2.2017

Viikon 7 kuulumiset pähkinänkuoressa


Maanantai
Rupesin katselemaan meille omaa astianpesukonetta, kun kerran sille on jätetty sopiva rako keittiössä. Helposti pääsee kertymään ikäviä astiapinoja, äh.
Ollaan myös selailtu jenkkisänkyjä alustavasti netistä. Uusi sänky olis tärkeä, nyt-tää-pitää-tehdä- tyyppinen hankinta. Jos saan mukaan siistin sängynpäädyn, oon tyytyväinen.


Tiistai
Ystävänpäivänä annoin murulle lahjaksi Victoria's secret- vartalotuoksuja ja samantuoksuiset voiteet. Valitsin lahjan sen mukaan, mistä muistelin murun puhuneen. Onhan tuoksujen valitseminen pieni riski kun toiselle tulee, mutta se riski on monessa lahjassa.

Kuten viime keväänä, on nytkin ollut mielessä kenkien osto. Olihan mulla valmiiksi valkoiset, harmaat ja pantterikuosiset tennarit, mutta kaipasin vielä vähän väriä. KooKengästä tarttui mukaan Vansit sopivaan hintaan. Niin joo, EMP:ltä on tulossa yhdet mustat kevätkengät...


Ostoksilta palattuani pistin uuniin ranskiksia ja Niilo-nuketteja. Lakto-ovo-vegaaniset uutuusnuketit oli tosi hyviä. Olin nähnyt tv-mainoksia niistä, mutta luulin sisältävän lihaa.

Keskiviikko
Sorruin jälleen roskaruokaan kipaistuani Pizzariasta (Kluuvissa) pitsapaloja, joiden täytteenä oli tomaattia, mozzarellaa sekä rucolaa. Katseltiin Frendejä maratonina, sillä se on paras tapa.
Juu, mainitsen täällä usein jonkin epäterveellisemmän ruoan, mutta en mie oo täysin sipsikaljavegaani.

Torstai
Pörräsin kaupungilla sovittuani näkemisestä kaverin kanssa. Odotellessani kipaisin Suomalaiseen kirjakauppaan etsimään kyseiselle kaverille synttärilahjaa. Päädyin erääseen romanttiseen kirjaan, magneettiseen kirjanmerkkiin sekä enkun kieliseen lehteen.
Itselleni hamusin HSP-kirjan: Erityisherkkä ihminen ja parisuhde. Mulla on ne aikaisemmatkin HSP-kirjat kesken, mutta kuuluuhan mulla olla vielä viimeisinkin versio.


Kaveri ehdotti syömistä Tamarin-ravintolassa. Mie suostuin tottakai, oonhan umpirakastunut siellä tarjottavaan curry-kookoskastikkeeseen. Ehkä ideaa oman synttärin viettoon..?

Mustiin&Mirriin oli ilmestynyt jänniä kissojen juttuja. Mie ostin kalalelun joka liikkuu vedessä, ja kissanminttua sisältävän raapimisjutun;

Testaajallemme Alvikselle tuli jano kesken pyynnin...

...sitten se tutki raaputinta, joka saatiin teipillä kiinni hyllyyn. Ideana on, että kissa haistaa kissanmintun ja alkaa puskea raaputinta. Meidän kaikki kissat meni ihan huppeliin ja ne kieriskelivät lattialla vierekkäin.

Perjantai
Iloitsen sitä, että 122 kansanedustajaa on puolustanut tänään eduskunnan äänestyksessä tasa-arvoista avioliittolakia. Ajatella, enää muutama päivä lain voimaan astumiseen! Se on suuri askel Suomelle. Niin vaan kuuluu olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositus

Leffa: Tanskalainen tyttö

Vihdoin! En ehtinyt nähdä Tanskalaista tyttöä elokuvateatterissa, joten odotin, että saan vuokrata sen. Makuunista se sitten löytyi. Siellä ...